Month: December 2021

Никој вас не ве шпионира! Ова е тајната како интернетот ви ги чита мислите и ви ги прикажува рекламите на одредени содржини

Нашите интереси, содржината што ја следиме и информациите што ги споделуваме на социјалните мрежи и на интернет создаваат виртуелна слика…