Month: June 2021

(ВИДЕО)На бебето жирафа му беа дадени необични чевли, направени само за да и помогнат во реткото нарушување на стапалата за да можи пофторно да оди

Хасани е бебе жирафа, родена во зоолошката градина во Сиетл. Оливија е нејзината мајка, а кога ја роди сè изгледаше…