Се појавија снимки на кои се гледа како тинејџерка го фрла своето новороденче во контејнер во Ново Мексико, за потоа детето да биде пронајдено живо неколку часа подоцна од три лица кои пребарувале низ ѓубрето, соопшти полицијата.

Алексис Авила (18) била видена како пристигнува до контејнер на Норт Торп во Хобс околу 14 часот.

На видеото се гледа како таа извлекува црна кеса за ѓубре од автомобилот и ја фрла во контејнер, се вели во соопштението на полициската управа Хобс на Фејсбук.

Шест часа подоцна, тројца луѓе кои пребарувале низ ѓубрето, ја извадиле кесата, погледнале внатре и го пронашле бебето.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *