Неколку моменти пред да го заспие кучето, влегол шефот на ветеринарската станица и го прекинал целиот процес.

Кучето кога го пронашле, било многу повредено, а таму рекле дека ќе мора да го заспијат.

Ветеринарот се двоумел да го заспие, но кучето било тешко повредено. Мислеа дека не би било фер кон него да го остават да живее во мака и голема болка

Неколку моменти пред да го заспие, влегол шефот на ветеринарната станица и го прекинал целиот процес, а еве зошто:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *