Хејли Кастер од Аризона решила да ја посети својата најдобра пријателка која штотуку се породила, не сфаќајќи дека ќе го доживее најголемото понижување во животот. Тие две се неразделни од детството и секогаш се радувале на успехот. Сепак, тајната што ја сокрила пријателката на Хејли, промени сè.

Имено, кога го видела бебето, забележала еден детал кој и паднал во очи. Потоа се сврте, замина и повеќе не и се јави на својата пријателка. Поради еден детал таа никогаш повеќе не се јавила. Уште кога бев бремена со второто дете, а имаме четири, слушав приказни дека мојот сопруг Тревис ме изневерува каде и да оди.

Никогаш не го прифатив тоа бидејќи беше одличен, грижлив и посветен на мене. Меѓутоа, кога отидов кај мојата пријателка, се се смени. Тревис од раѓање имаше малку поголем, многу карактеристичен белег на вратот, што веднаш го видов на нејзиното бебе. Не можев да поверувам. Ја фатив главата, го погледнав пријателот во очи и прашав: „Како можеше?“ Потоа излегов од нејзината куќа и никогаш повеќе не се видовме – вели Хејли од Викенбург за Caters News.

Дошла дома и го натерала сопругот да и признае се. Потоа и открил дека ја изневерувал над 30 пати во текот на бракот. Го избркала од дома, не сакајќи повеќе да го види. Не била толку тажна за својот сопруг, туку за нејзината најдобра пријателка со која споделувала се:

Како што кажав, за време на бременоста постојано слушав приказни за неговото неверство. Она што ме повреди е тоа што мојата пријателка беше најважната личност во мојот живот, а и јас бев во нејзиниот живот. Бев со неа за време на бременоста, ја однесов во болница на породување, ја држев за рака додека ја примаше епидуралната инјекција. На крајот доживеав да има дете со него – вели Хејли

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *