Откако е покрената Google Maps во 2005 годона,нејзините посетители можат да ја пронајдат и најмалата локација на земјата која што ги интересира, а поголемиот дел од нас прво ја пребарува својата куќа или пак зграда.

Еден Перуанец, на необичен начин дознал дека неговата сопруга го изневерува.

Разгледуваќи ги улиците на Google Maps на главниот град на Перу, Ја забележал својата сопруга со друг маж.

Камерата снимила како седи на една од клупите покрај мостот, а мажот што бил со неа му ја држел главата во скут.

Иако лицето и било замаглено, сопругот ја препознал по облеката, а кога жената се соочила со нејзиниот сопруг, го признала неверството и поднеле документи за развод.

Погледнете го видеото:

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *