Најнови информации

(ФОТО)Го доела бебето во ресторан, а потоа и пришла старица и направила нешто што останатите гости останале без зборови!

Мајка од Нов Зеланд, на својот профил на Фејсбук напишала дека ја расплакала реакцијата на непозната постара жена во ресторан.…